Book et foredrag til din organisation

No items found.
formål

Oplev tre forskellige foredrag, der hver efterlader et aftryk

beskrivelse

Hør hvordan historiefortælling binder mennesker sammen. Der er garanti for både grin og dybe panderynker

resultater

I vil blive inspireret til at fortælle de historier, der skaber trivsel og et større fællesskab mellem jer

Foredrag 1:

Kan du mærke, hvad du selv siger?

Du har måske bemærket det.

Øjne, der begynder at flakke, inden blikket til sidst fortaber sig i uendeligheden. Luften, der bliver tung og iltmættet, mens du tvinger projektoren til at spy det ene PowerPoint-slide efter det andet ud om strategier, KPI’er, innovation og implementering. Om outsourcing og outcome. Og inderst inde ved du godt, at Jørgen nede fra teknisk afdeling allerede nu tænker på, om kantinen mon serverer frikadeller eller endnu engang kører vegetarisk uge.

Kort og godt lærer du at brænde igennem med dit budskab

I dette inspirerende foredrag lærer du, hvorfor det er så vigtigt at fortælle historier. Du modtager en kørselsvejledning med retning mod folks opmærksomhed - en vej, der er brolagt med historiefortælling og ikke løsrevne marketing-ord, som ingen kan relatere til.

Fortællinger, derimod, forvandler det abstrakte til noget konkret, og så får dit budskab mening, der trænger ind. Det gælder både fortællingerne om virksomhedens mål, men også fortællingerne om dig. Om hvem du er, og ikke hvad du er. De autentiske historier, hvor man sætter sig selv på spil, får folk til at lytte og ikke mindst huske dit budskab. Kort og godt lærer du at brænde igennem med dit budskab.

På den måde øger du chancen for, at Jørgen koncentrerer sig om det, du siger, og ikke om tilbehøret til frikadellerne.

Jeg bruger min praktiske erfaring fra flere landsdækkende medier og viser jer min journalistiske værktøjskasse. Med garanti kommer vi til at gå langt uden om ordgylle og de begreber, der giver fuld plade i bullshit-bingo. I stedet er der fokus på en god blanding af teoretisk viden, autenticitet og konkrete eksempler.

Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et foredrag i din virksomhed, organisation eller forening.

Foredrag 2:

Og så blev stemningen pludselig en helt anden ...

Gode kolleger og meningsfyldte relationer med dem, vi er sammen med, er det allervigtigste for os mennesker. Også når vi går på arbejde. Faktisk er en god ven på jobbet langt vigtigere end fleksible arbejdstider og en klækkelig sum penge, der tikker ind på bankkontoen i slutningen af hver måned.

Alligevel kan der være mange gode grunde til, at vi ikke er tætte med vores kolleger eller medarbejdere. Det kan være travlhed. Arbejdspres. Målinger og konkurrence. Utryghed. Professionel distance. Eller måske fordi kemien mangler.

Oplev hvordan I skaber et større fællesskab

Den gode nyhed er, at det behøver ikke være så svært at skabe et tættere bånd til andre på arbejdspladsen.

Især ikke når man bruger historiefortælling som et værktøj.

I dette foredrag inspirerer jeg jer til, hvordan I kan skabe en varmere relation mellem jer. Hvordan I kan tage det første skridt mod et større fællesskab. Vi vil komme vidt omkring - blandt andet dykker vi ned i historiefortælling omkring lejrbålet for 350.000 år siden. Vi kigger på det hormonkick, vores hjerner belønner os med, når vi fortæller historier, og så vil historier med Michael Laudrup, Cecilie Uttrup og Niels Hausgaard også spille en rolle.

Det hele handler om, at vi skal kunne mærke mennesket i fortællingen. For når vi kan mærke hinanden og lytter til hinanden, skaber det forståelse mellem os. Det knytter os tættere sammen og skaber fællesskab.

Og så kan stemningen pludselig blive en helt anden.

Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et foredrag i din virksomhed, organisation eller forening.

Foredrag 3: 

Den svære samtale

Du kan godt se, at din kollega har det svært. Eller det er måske borgeren på institutionen. Men hvordan spørger man ind til skilsmissen, døden, sygdommen eller sorgen for på en omsorgsfuld og respektfuld måde? Og skal man overhovedet det?

Midt i alt det svære føler man sig set og forstået

Svaret på det sidste spørgsmål er et rungende ja! Som mangeårig journalist har jeg fortalt historier om kronisk, syge børn i SMILfonden. Om mobning, om kræft, om uværdig pleje til ældre på landets plejehjem og alt det, der ligger indimellem. Fælles for dem alle er, at det har været en lise at få lov at fortælle deres historie:

At blive spurgt ind til alt det, der normalt er tabu. At der er nogen, der lytter. Fordi man midt i alt det svære på den måde føler sig set og forstået.

Det er det, historiefortælling kan: Skabe forståelse og nye perspektiver. Både for fortælleren og modtageren.

I foredraget får du konkrete eksempler på de historier, der er baseret på svære samtale.

Du hører om spørgeteknik og får praktiske værktøjer til, hvordan du fortæller, og hvordan du bedst spørger ind.

Og er der tid, prøver vi også værktøjerne af.

Tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på et foredrag i din virksomhed, organisation eller forening.