Skab relationer og resultater, når I fortæller historier


Træk tempoet ud af en travl hverdag, sæt jer omkring lejrbålet og oplev, hvordan historiefortælling er nøglen til at styrke tilliden, trivslen og samarbejdet på din arbejdsplads


Oplev en unik workshop under de fynske bøgetræer og få inspiration, teknikker og redskaber til at fortælle de historier, der knytter bånd mellem mennesker. Her udforsker vi fortællingens kraft og betydning – både for dig personligt, dit team og jeres organisation.  

Vi bruger naturen som ramme, langt væk fra de gængse mødelokaler. Her er der tid til refleksion, når I sidder omkring bålet, vandrer på snørklede skovstier, lytter til oplæg i skovhytten, får inspiration fra bøgescenen og laver praktiske øvelser i skovbunden. Og I vil mærke, hvordan historiefortælling skaber en helt særlig sammenhængskraft mellem jer:  

For når vi lytter til hinanden, viser tillid og giver rum til hinandens styrker og sårbarheder, bliver vi stærke sammen. Vi kommer ind under huden på hinanden. Det er her, vi motiverer, engagerer og skaber resultater.
Det er her, ideer kan blomstre - jeres værdier får liv, og I kan komme i mål med jeres ambitioner.  

Workshoppen er for ledergrupper og medarbejderteams, der ønsker at styrke samarbejdet og fællesskabet som fundament for at skabe tættere relationer og resultater.

Udbytte: 
I får redskaber til, hvordan man fortæller en god historie internt og udadtil·
     I lærer konkrete fortællemodeller til at dele de gode historier·
     I styrker jeres fælles identitet og dermed tilknytningen til jeres organisation
I bliver bedre ambassadører for jeres arbejdsplads
I oplever en øget trivsel, arbejdsglæde og tillid i teamet

I bliver guidet igennem dagen af to kursusledere: 

Signe Winther er tidligere administrerende direktør i en større international virksomhed og er i dag ledelsesrådgiver og organisationskonsulent. Dorthe er en prisbelønnet tv-journalist og arbejder idag som konsulent, forfatter og underviser i historiefortælling. Til sammen udgør de en enestående konstellation, der kombinerer teori med en mangeårig praktisk erfaring på hver deres felt – alt sammen med en fælles passion for at bringe mennesker tættere sammen.

Workshoppen bliver afholdt i den fynske natur, midt i Danmark.
Når vi ikke er under den åbne himmel, sidder vi i en renoveret, autentisk skovhytte med pejs, langt væk fra kontorer og konferencelokaler.

Her får I en unik oplevelse af at blive trukket væk fra hverdagen og være på en lokation, helt for jer selv.
For at sikre den bedste oplevelse med fokus på nærvær er der et begrænset antalpladser på 14 personer.  
Adressen er Søbakkevej 71, 5210 Odense NV.

Vi serverer udsøgt kaffe, te, vand og frugt ad libitum. En kok forkæler jer med en lækker, personligt anrettet frokost samt eftermiddagskage – naturligvis bestående af nøje udvalgte råvarer. Og ønsker I at udvide dagen med "bål og bajer" og/eller en overnatning på et hotel, der ligger et stenkast derfra, så sørger vi også for det.

Vi garanterer natur ad libitum og en uforglemmelig oplevelse, der vil sætte sig i krop og sjæl.
Vi kan ikke love det, men der vil givetvis også være mulighed for at hilse på en enlig skovsnegl, der har forvildet sig ud på hobbit-toilettet ved siden af skovhytten. 

Kontakt os og hør, hvordan historiefortælling også kan skabe relationer og resultater i jeres team.  
Vi er naturligvis lydhøre over for specifikke ønsker, så tøv ikke med at tage fat i os.

Dorthe kan kontaktes på: 
dorthe@dengodehistorie.dk
+45 5156 3446

Signe kan kontaktes på:
kontakt@signewinther.dk
+45 2219 1736
www.signewinther.dkKontakt mig

Skriv, ring eller lad os mødes over en god kop kaffe...

send mig en mail