Og så blev stemningen pludselig en helt anden...

Når vi fortæller historier, styrker vi vores relationer og forståelse af hinanden.
Historiefortælling nedbryder barrierer, skaber nærvær, og det øger vores trivsel.

I en tid med masser af kommunikativ støj gør det derfor en forskel, når du fortæller de gode historier.
Det er den måde, vi trænger igennem til hinanden på.
Og så kan stemningen pludselig blive en helt anden.


Historiefortælling #1
For ledere i organisationer og virksomheder

Hvad er fortællingen om dig og din virksomhed?
Den fortælling, der får medarbejdere og kunder til ikke bare at lytte, men også at gå i din retning?

Jeg tilbyder inspirationsoplæg, workshops og kurser, der sætter fokus på, hvordan historiefortælling giver klarere kommunikation og skaber øget motivation og arbejdsglæde.

I en moderne verden bliver vi konstant udsat for massive mængder af information på telefoner, tv og tablets. Publikum er utålmodigt og vil underholdes, og derfor skal en god formidler kunne fange folks opmærksomhed på et øjeblik – og vide, hvordan man fastholder den. 

Du lærer, hvordan du styrker din evne til at formidle dine budskaber ved at bruge historiefortælling som værktøj. Du får modtageren til ikke blot at lytte, men også til at huske og relatere til dit budskab – uanset om du vil indføre strategiske forandringer, inspirere dine medarbejdere eller styrke arbejdsglæden. Du vil få indsigt i elementerne i stærk historiefortælling og den biologiske og psykologiske videnskab bag. Du vil blive inspireret af konkrete eksempler, og gennem øvelser og feedback vil du få værktøjer i hånden til at bruge i din dagligdag. Og du vil forstå, hvordan historiefortælling skaber relationer, nærvær og nye perspektiver.

Alle oplæg, kurser og workshops skræddersyr jeg naturligvis til dit behov - uanset om du har brug for et inspirationsoplæg på et par timer eller et længere forløb.

Hvorfor så investere i det?

Fordi mine forløb skaber resultater – både når det handler om øget arbejdsglæde, et forbedret samarbejde mellem medarbejdere og et forbedret slutprodukt.


Historiefortælling #2
For journalister, fotografer og kommunikatører


Hvordan fortæller du en historie, så modtageren gider lytte?
På en måde, hvor både fakta og følelser går op i en højere enhed?

Jeg tilbyder både oplæg og kurser i historiefortælling. Her vil du lære om hovedpersoner, opbygning af historier og fortællemæssige greb. Om følelser, forståelse, autenticitet og relationer. Om hvordan du holder din modtager fanget i historien.

Undervisningen beror på min praktiske ballast som erfaren journalist "ude i marken" i kombination med teori om historiefortælling samt psykologisk og biologisk viden om værdien af historier for os mennesker.
Altså både et hvordan og et hvorfor.

Netop den kombination vil jeg tillade mig at kalde for unik.

Det vigtigste er, at deltagerne får brugbare værktøjer med hjem til dagligdagen.
Derfor bruger jeg konkrete eksempler, og undervejs vil du også selv skulle lave øvelser.  

Jeg skræddersyr naturligvis kurset efter dit behov - om det er et oplæg på to timer, et kursus med teori og øvelser over et par dage, eller om det er et forløb over flere måneder, hvor deltageren får tid til at arbejde med værktøjerne hjemme i dagligdagen og få feedback på produktet.


Historiefortælling #3
For hele eller dele af din organisation


Trænger du til at blive rusket lidt i nakkehårene? Til at kigge op fra skærmen?
Til at gøre dig lidt mere umage med at lytte til din sidemakkers historie eller høre, hvad Jørgen nede fra økonomiafdelingen har på hjerte?

Jeg tilbyder inspirationsoplæg, hvor jeg med lige dele humor og alvor fortæller dig, hvorfor det er så vigtigt, at vi fortæller vores historier. Historier fra vores hverdag. De sjove historier, de varme historier og de historier, hvor det hele ikke er lutter lagkage.

Jeg fortæller, hvad der biologisk og psykologisk sker i os mennesker, når vi fortæller historier. Og jeg giver konkrete eksempler på, hvad gode historier indeholder, og hvordan man får folk til at lytte.

Et inspirationsoplæg kan vare alt fra 30 minutter til tre timer. Det hele afhænger af jeres behov, og om der også skal være tid til at lave øvelser med feedback undervejs.
Det skræddersyr jeg naturligvis til jeres behov.


Kontakt mig

Skriv, ring eller lad os mødes over en god kop kaffe...

send mig en mail